Waarom SpanjeStages.nl

Al jaren vertrouwd door studenten en Hogescholen

Voldoen aan de eisen

SpanjeStages.nl verzorgt stages in Spanje die voldoen aan de eisen van jouw school. Wij regelen stages in Spanje voor het mbo, hbo en Universiteit. Nog nooit is een stage via ons afgekeurd. Wij gaan zelfs verder dan de eisen, wij kijken namelijk ook naar het niveau van het bedrijf, bedrijfscultuur, locatie en meer zaken die bijdragen aan de totale ervaring.

Jouw toekomst

Het is niet zomaar een stage met SpanjeStages.nl. Wij willen bijdragen aan jouw toekomst. De ervaringen die jij nu opdoet moeten waardevol zijn en jouw kansen vergroten op de arbeidsmarkt, jouw kennis verbreden en wij willen graag dat jij jouw passie ontdekt. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij ontdekt wat jou aan het lachen maakt en dat je naar je werk gaat alsof het je hobby is.

Ontdek Spanje met SpanjeStages.nl

Voorgaande studenten komen o.a. van:

Momenten

Ontmoet ook andere stagiaires die via ons in Spanje zijn. Beleef samen prachtige momenten om nooit te vergeten, lach samen, kijk achteraf hoeveel iemand gegroeid is als mens en geniet van het reizen, het eten, de cultuur en maak kennis met het bedrijfsleven. Geniet van de momenten.

Ja, dit wil ik!

Meld je vrijblijvend aan en ontvang meer informatie over de mogelijkheden. Klik hier om je aan te melden!

stage