Wie zijn wij

Ontdekken. Dat is waar wij voor staan. SpanjeStages.nl wilt dat studenten op jonge leeftijd naar het buitenland gaan, de wereld ontdekken. Wij willen dat jij ontdekt waar jij elke dag voor wilt opstaan. Je passie ontdekken. De motivatie hebben om 200% ervoor te gaan en voldoening krijgen in wat je doet. Dat is namelijk wat wij elke dag doen!

kantoor spanjestages.nl

Werken bij SpanjeStages.nl

Wij zijn opzoek naar:

Partnerships & Marketing Manager
In deze functie zul je je bezig houden met externe partners die van waarde kunnen zijn voor SpanjeStages.nl alsmede met bestaande partners. Ook zul je de Marketing verder ontwikkelingen volgens de richtlijnen.

Wat ga je doen?
Een dag bij SpanjeStages.nl begint met een koffie of thee op kantoor samen met collega’s. Nadat je de mailbox hebt afgewerkt zul je voor bepaalde inkomende mails actiepunten maken en deze worden besproken met het management. Vervolgens maak je een planning wat betreft Content Marketing zoals onderwerpen en wanneer deze geplaatst zullen worden. Ook kijk je naar strategische partners die online maar ook offline van toepassing zijn. De Social Media zul je daarna plannen en uitvoeren voor de aankomende weken volgens het Marketingplan. Na een heerlijke lunch van 3 kwartier kom je terug en klets je nog even bij. Er staat namelijk nog meer op de planning. Je zoekt online naar mogelijke samenwerkingen (kortingen, tours, link building etc.), kijkt naar hoe wij samen kunnen werken en doet voorstellen aan het management om samen te werken met deze bedrijven. Vervolgens zul je zelfstandig contact opnemen en dit uitvoeren. Je werkt nog even je mailbox af voordat je aan de vergadering begint met het hele team. Hier kijken wij naar processen, doe je voorstellen en kijken wij naar doelen, hoe we dit gaan bereiken en punten waar je ondersteuning nodig hebt. Na een frisse drank en lach met collega’s ga je even tafelvoetballen om te ontspannen. Om 17:00 heb je Skype-gesprekken ingepland met bedrijven en partners en zul je deze contacten onderhouden. Daarna kun je gezellig met collega’s wat gaan eten of lekker naar huis.

Jij voldoet aan: hbo-diploma (Business, Marketing) met 2 jaar relevante ervaring of net klaar met jouw WO opleiding richting Marketing of Business met relevante ervaring. Je werkt graag gestructureerd, bent creatief en kunt dit aantonen. Je pakt dingen snel op en houdt goed overzicht. Ook heb je een passie voor ondernemen en startups/scale-ups.
Mail jouw sollicitatie naar: info@spanjestages.nl

Director of Business Development
Als Director of Business Development geef je leiding aan twee executives en zul je de strategie uitvoeren en richting geven. Je houdt je bezig met het verder uitbreiden en bewaren van kwaliteit van onze bedrijven alsmede de studenten

Wat ga je doen?
Jij doet wat jij leuk vind en werkt aan je eigen ontwikkeling. Daarom sta jij elke dag fris op en kom je met een lach op kantoor. Nadat je met je team hebt besproken hoe de week zal verlopen ga je met het management praten over jouw eigen ontwikkeling. Wij kijken naar wat jij wilt en hoe jij je wilt ontwikkelen. Wil je graag meer verantwoordelijkheid of wil je graag meer ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden?

Vervolgens staat op de planning dat wij meer bedrijven willen in de Finance industrie. Jij gaat onderzoeken welke bedrijven leuk zijn om te werken, maar vooral leerzaam. Hiervoor gebruik je de sheet en kijk je welke bedrijven hieraan voldoen. Nadat je dit hebt uitgewerkt neem je contact op met de bedrijven en zul je inplannen wanneer je langsgaat op het kantoor om kennis te maken. Daarnaast kijk je hoe wij in contact kunnen komen met Franse studenten. Je onderzoekt waar zij zich bevinden zowel online als offline.  Na de lunch waarbij je iets later het kantoor binnenkomt vraag je nog even advies aan het management wat betreft de Franse markt. Vervolgens houd je je bezig met onze twee executives en zul je hun ondersteunen in hun werkzaamheden alsmede sturing geven volgens de planning.  Na de Skype-gesprekken met bedrijven stel je een rapport op en presenteer je deze aan het management en geef je advies. Daarna pak je de fiets of OV terug naar huis en bel je je beste vriendin op om te vertellen dat je naar Madrid gaat volgende week voor werk.

Jij voldoet aan: WO-diploma in de richting Marketing of Business, met een interesse in ondernemen, startups/scale-ups en 2 jaar ervaring. Je werkt gestructureerd, toont zelfstandigheid en leiderschap. Aantoonbare ervaring waarbij je B2B werkzaam bent geweest en laten zien dat je dingen voor elkaar krijgt. Mail jouw sollicitatie naar info@spanjestages.nl

Waarom bij ons?

Wij bieden een inspirerende werkomgeving met doorgroei mogelijkheden. Er wordt gekeken naar jouw groei en potentie waarbij je constant wordt uitgedaagt. Werken bij SpanjeStages.nl is voor ondernemers en mensen die het belangrijk vinden dat men hun passie vinden. Wij willen dat studenten het beste uit zichzelf halen en hun een waardevolle ervaring meegeven. Ook is er elke vrijdag pizza, regelmatige team uitjes, inspirerende sessies en workshops.

stage in spanje

SpanjeStages.nl

spanje

SpanjeStages.nl bestaat uit ondernemers die hun sporen hebben verdiend. Jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten, kennis van de scholen en bedrijven, zorgen ervoor dat SpanjeStages.nl kwaliteit levert en unieke ervaringen biedt. Het management team weet hoe het is om in het buitenland te wonen, te werken en hoe zaken geregeld moeten worden.